اخبار و اعلانات

نمایه شدن مجله در ISC

با عرض ادب و احترامبه استحضار می رساند خوشبختانه با تلاش‌های مدیران اجرایی، این نشریه به تازگی در «پایگاه استنادی علوم جهان اسلام» یا ISC نمایه شده است. لذا مقالاتی که در شماره‌های 7، 8، 9، 10، 11 و 12 این نشریه به چاپ رسیده‌اند، دارای امتیاز ISC خواهند بود.  برای اطلاعات بیشتر رجوع کنید:  http://ecc.isc.gov.ir/showJournal/27645

توافق نامه همکاری بین نشریه علوم ادبی و انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی

این مجله حاصل فعالیت مشترک دانشکدۀ ادبیات و علوم انسانی دانشگاه قم و انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی است.

تقدیر از مقاله برتر دوفصلنامه علوم ادبی در سیزدهمین جشنواره نقد کتاب

این نشریه مفتخر است این خبر را اعلام نماید که: در سیزدهمین جشنواره نقد کتاب، از سوی هیئت داوران، مقالۀ سرکار خانم ملاحت نجفی عرب با عنوان «نقد و تحلیل رمان چراغ ها را من خاموش می کنم از منظر زبان و جنسیت»، به عنوان نقد شایستۀ تقدیر حوزه ادبیات شناخته شد.این موفقیت را به اعضای هیئت تحریریه و نویسندۀ پژوهشگر مقاله تبریک عرض می‌نماییم.