اخبار و اعلانات

آماده سازی شماره 17 مجله علوم ادبی جهت انتشار

با عنایت باری تعالی به زودی شماره 17 مجله علوم ادبی منتشر خواهد شد.

نمایه شدن دو فصلنامه علوم ادبی در ISC

با عرض ادب و احترامبه استحضار می رساند: خوشبختانه با تلاش های مدیران اجرایی دو فصلنامه «علوم ادبی» دانشگاه قم، این نشریه بتازگی در «پایگاه استنادی علوم جهان اسلام » یا ISC نمایه شده است. لذا مقالاتی که در شماره های 7، 8، 9، 10، 11 و 12 این نشریه به چاپ رسیده اند، دارای امتیاز ISC خواهند بود.  برای اطلاعات بیشتر رجوع کنید:  http://ecc.isc.gov.ir/showJournal/27645   دکتر محمّد فولادیسردبیر مجله علوم ادبی

توافق نامه همکاری بین نشریه علوم ادبی و انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی

این مجله حاصل فعالیت مشترک دانشکدۀ ادبیات و علوم انسانی دانشگاه قم و انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی است.

تقدیر از مقاله برتر دوفصلنامه علوم ادبی در سیزدهمین جشنواره نقد کتاب

مجلۀ علوم ادبی مفتخر است این خبر را اعلام نماید که: در سیزدهمین جشنواره نقد کتاب، از سوی هیئت داوران، مقالۀ سرکار خانم ملاحت نجفی عرب با عنوان «نقد و تحلیل رمان چراغ ها را من خاموش می کنم از منظر زبان و جنسیت »، به عنوان نقد شایستۀ تقدیر حوزه ادبیات شناخته شد.این موفقیت را به اعضای هیئت تحریریه دوفصلنامۀ علوم ادبی و نویسندۀ پژوهشگر مقاله تبریک عرض می نماییم.