1. ارژنگ، غلامرضا. (1381). دستور زبان فارسی امروز. تهران: نشر قطره.
2. انوری، حسن و حسن احمدی گیوی. (1386). دستور زبان فارسی2(چاپ دوم). (ویرایش سوم). تهران: انتشارات فاطمی.
3. باطنی، محمدرضا. (1372). توصیف ساختمان دستوری زبان فارسی (چاپ پنجم) .تهران: انتشارات امیرکبیر.
4. باغینی پور، مجید. (پاییز و زمستان1376). مختصری پیرامون بدل و انواع آن در فارسی. مجله زبان شناسی، 11، 11-29.
5. تارویردی نسب، محمد. (1388). بررسی تطبیقی مبحث اسم در دستور زبان فارسی. دانشگاه تبریز، تبریز، ایران.
6. تفکری رضایی، شجاع و کبری نظری. (1393). بررسی نحوی ممیز عدد در زبان فارسی. پژوهشهای زبانی دانشگاه تهران،5 (1)،
7. -------------. (1384). بدل یا وصف. مجله زبان شناسی، 20 (1)، 99-111.
8. خیامپور، عبدالرسول. (1384). دستورزبان فارسی (چاپ دوازدهم). تبریز: انتشارات ستوده.
9. صادقی، علی اشرف. (1350). مصدر و اسم مصدر در فارسی معاصر. راهنمای کتاب، 14 ،306 -313.
10. ---------------. (1383). کلمات ساخته شده با ستاک فعل. نامه فرهنگستان،4، 5-12.
11. فرشیدورد، خسرو. (1384). دستورمفصل امروز (چاپ دوم) تهران: انتشارات سخن.
12. مشکوة الدینی، مهدی. (1384). دستورزبان فارسی بر پایه نظریه اصلها و عاملهای ساختی و کمینهگری. تهران: انتشارات سمت.
13. -------------------. (1385). گروه مصدری و ویژگیهای ساختی و کارکردی آن در جمله. نامه فرهنگستان ( ویژه دستور) ،86-101.
14. ناتل خانلری، پرویز. (1372). دستورزبان فارسی (چاپ سیزدهم). تهران: انتشارات توس.
15. وحیدیان کامیار، تقی و غلامرضا عمرانی. ( 1387). دستورزبان فارسی 1 (چاپ نهم). تهران: انتشارات سمت.
16. وحیدیان کامیار، تقی. (1384). مطابقت فعل با نهاد، متمم، مضاف الیه، ... . نامه فرهنگستان، 25، 32-41.
17. افراشی، آزیتا. (1386). ساخت زبان فارسی .تهران: نتشارات سمت.
18. صفوی،کوروش. (1380). گفتارهایی در زبان شناسی. تهران: انتشارات هرمس.
19. ------------. (1384). بررسی لفظ خاص و عام از دیدگاه معنی شناسی منطقی. فصلنامه علمی- پژوهشی علوم انسانی دانشگاه الزهراء (س)، 54، 55-73.
20. طبیب زاده، امید. (1385). ظرفیت فعل.تهران: نشرمرکز.
21. مدرسی، فاطمه. (1387). فرهنگ زبان شناسی- دستوری (چاپ دوم). تهران: نشرچاپار.
22. نجفی، ابوالحسن. (1373). مبانی زبان شناسی و کاربرد آن در زبان فارسی (چاپ سوم). تهران: انتشارات نیلوفر.
Send comment about this article